Николай Михайлов: Баща ми направи почти максимума за българския футбол


Николай Михайлов: Баща ми направи почти максимума за българския футбол
Снимка: Ilian Telkedjiev/ LAP.bg

2586 0

Вратарят на Левски Николай Михайлов даде интервю, в което бе запитан да коментира случващото се в БФС, а именно - преизбирането на неговия баща Борислав за президент, след като се проведоха избори на извънредния конгрес.

Стражът заяви, че е горд със своя баща и че той е сторил "почти максимума за българския футбол". Освен това той отбеляза, че Борислав е водил едва 3 седмици кампания, докато големият му опонент Димитър Бербатов (заедно със Стилиян Петров и Мартин Петров) е водил 6-месечна кампания.

"Горд съм с баща ми и го обичам. Той е на ветровит пост от доста години, има напрежение, негативизъм. Направил е почти максимума на това, което може да се направи за българския футбол. Сега зная, че готви много неща, които тепърва започва да прави и стартира тези процеси.

Имаше опозиция и битката не беше реалистична поради простата причина, че те водеха кампания шест месеца - Бербатов, Стилиян и Мартин, а баща ми само три седмици. В крайна сметка баща ми победи, легитимен конгрес, 11 гласа, и оттук нататък очаква много работа. Готов е за това нещо, почина си. Предстоят промени, които в следващите седмици и години ще се видят. Честитя му и му пожелавам успехи" - заяви Михайлов пред "блиц".

А наскоро Валентин Михов заяви, че Димитър Бербатов е бил злостен в кампанията си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички