Наско Сираков отишъл при Станимир Стоилов без конкретна оферта


Наско Сираков отишъл при Станимир Стоилов без конкретна оферта
Снимка: LAP.bg

2891 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков е отишъл при Станимир Стоилов без да има конкретна оферта за него, твърди "Мач Телеграф". В понеделник Сираков отиде до Хасково, за да се срещне лично с Мъри и да му предложи да се върне на "Герена".

Според източници на "Мач Телеграф", Сираков така и не е отправил конкретно предложение към Стоилов, който от своя страна е искал гаранции за финансова стабилност в клуба. Наско Сираков обяснил на Мъри, че на този етап не може да му предложи и обещае нищо, като до няколко дни ще има повече яснота за финансовото положение в клуба.

Едва тогава Наско Сираков ще може да предложи конкретна оферта на Мърси Стоилов, с когото до момента не са обсъждали лични условия. Стоилов единствено е искал гаранции, че клубът няма да бави заплатите в клуба както към футболисти, така и към треньори и администрация.

На този етап това условие изглежда трудно изпълнимо, което обрича преговорите между Сираков и Стоилов на провал. Наско Сираков заяви, че разговорите с Мъри ще продължат в следващите дни. Очаква се Станимир Стоилов да вземе окончателно решение не преди Общото събрание в Левски (защо - четете в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички