Наско Сираков оправда Левски за загубите и даде нов договор на Николай Костов


Наско Сираков оправда Левски за загубите и даде нов договор на Николай Костов
Снимка: Levski.bg

2918 0

Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, говори пред Дарик Радио за случващото се в клуба. В интервюто не бе подмината и темата за серията от загуби, в която "сините" инкасираха общо 10 гола от Лудогорец, ЦСКА и Черно море. 

Костов остава начело

Ръководителят беше категоричен, че негативните резултати няма да променят мнението му и Николай Костов остава начело на отбора. В най-скоро време се очаква треньорът да преподпише. 

Коментарът на Сираков

Според мен всички трябва да си дават сметка за серията от загуби. Аз не го очаквах. Нашият отбор е с прекалено къса резерва, казах го на лагера. Когато излязат 4-5 основни играчи от състава, имаш малка възможност да реагираш.

Така, че трудно да постигнем представянето от подготовката или по-рано през сезона. Отдавам резултатите на контузените, липсата на основни футболисти. Кой да очаква, че централните защитници ще се разболеят преди Черно море... В пълен състав, отборът щеше да изглежда по по-различен начин, защото е показал, че може да играе футбол. Освен това, в рамките на 9 дни играхме срещу трите водещи отбора, играха едни и същи футболисти в тези мачове. 

Разговаряме с Костов и няма проблеми. Ще подпише нов договор. Извиних му се, че сме го оставили по "бели гащи" (с къса скамейка, бел.ред.). Имах доверие и на миналия треньор, така че и след 11 срещи без победа нямах намерения да го сменя. Не съм се променил от преди, когато сменях често треньорите, когато не ми харесваше представянето", категоричен бе собственикът. 

Вижте какъв принос към Левски отчете Сираков от Мъри!

Още: Сираков разказа колко пари получи Левски от зимни трансфери и откъде дойдоха парите за дълга към НАП

От "Левски на левскарите" пожелаха Наско Сираков да върне акциите

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички