Наско Сираков обяви има ли амбиции за поста на Боби Михайлов


Наско Сираков обяви има ли амбиции за поста на Боби Михайлов
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2103 0

Собственикът на Левски Наско Сираков обяви, че няма амбиции да бъде президент на БФС. Легендата на "сините" каза това, след като бе запитан за декларацията срещу БФС, която клубът пусна наскоро.

"Никога не съм искал да бъда президент на Българския футболен съюз. Подобна мисъл не ми е минавала през съзнанието, още повече предвид ангажиментите ми с Левски", отсече Сираков в подкаста "Неформално с Георги Петков".

"В декларацията персонално не атакуваме Боби Михайлов, а системата и начина, по който се работи в нашия футбол. За определени отбори всяка седмица се случва Баташкото клане. Само като видя нарядите за кръга, и мога да Ви кажа какво ще се случи. Така не може да се продължава", продължи той.

"Откраднаха ни прекалено много точки чрез съдийството. Кашай не е главният виновник. Огромната вина е в самите съдии, които са зависими и една част от тях - корумпирани. Боби каза, че ще прави промени, но такива не виждаме. И той си носи вината за това, че се прави, че не вижда какво правят тези под него", допълни Сираков. А ето кой се твърди, че е фаворитът на Левски за президент на БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички