Наско Сираков обясни как иска да се оформя сумата, която Левски взима от тв права


Наско Сираков обясни как иска да се оформя сумата, която Левски взима от тв права
Снимка: БГНЕС

4104 0

Президентът на Левски Наско Сираков обясни идеята си за преразглеждане на договора за телевизионните права. Както вече е ясно, от клуба не са доволни от сумата, която получават и са готови на битка. Сега, Сираков обясни, че не иска преразпределение, чрез което другите клубове да взимат по-малко. А иска Левски да взима пари спрямо гледаемостта на отбора.

"Ние водим вече разговори с една от заинтересованите разговори. Срещаме разбиране. Имах среща с господин Домусчиев и му казах - аз не искам другите да взимат по-малко. И самият той ще има ползва от това, защото ще има конкуренция за неговия Лудогорец при играта в Лига Европа ще се подготвя по-добре. Искаме да бъде оценена гледаемостта на Левски. Водят се разговори, като стигнем до резултати ще запознаем нашите фенов", заяви Сираков пред БНТ. 

"Не сме се уплашили от господин Стефанов (б.р Венцеслав Стефанов). Ние смятаме, че не получаваме достатъчно средства на базата на гледамеостта.  На базата на фенската маса, на този принцип искаме да получаваме и да изкарваме пари. Никой не може да каже конкрентна сума, но аз смятам, че имам по-голяма потенциал. До момента всеки клуб за този сезон е получил по 235 хиляди лева. Още един път казва, че нашият потенциал е много по-голям, но трябва да се намери нужната формуа, така че левскарите, които гледат Левски и знаят, че могат да помагат гледайки, да инвестират в клуба", допълни президентът на "сините". Ето какво написаха по темата от клуба в днешния ден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички