Левски: Започнахме разговори за тв правата със заинтересована страна


Левски: Започнахме разговори за тв правата със заинтересована страна
Снимка: БГНЕС

2252 0

Ръководството на Левски е започнало разговори със "заинтересована страна" във връзка с желание на клуба да получава по-сериозни приходи от продажбата на телевизионни права. Това съобщиха "сините" на официалния си сайт, без да дават подробности с кого водят разговори.

"Във връзка с повишения интерес ПФК Левски Ви информира, че започна разговори със заинтересована страна във връзка със справедливото остойностяване на приноса на клуба към телевизионния продукт, свързан с излъчването на мачовете ни от първенството. Ще информираме „синята общност“ за резултатите от тях и следващите стъпки, когато има конкретен резултат", съобщават от клуба.

Припомняме, че от Левски, в лицето на Наско Сираков, няколко пъти се заканиха на битка за промяна в договора за телевизионните права. Президентът на "сините" дори заплаши, че може да не допусне камери на стадион "Георги Аспараухов".  "Левски може да стигне и до крайност. Ако през предстоящата седмица няма сериозни разговори на тази тема, категорично заявявам, че другата седмица камери на „Нова“ няма да бъдат допуснати на стадион "Георги Аспарухов". Готови сме да понесем всички последствия от едно такова действие. А какво наказание може да донесе това на Левски - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички