Наско Сираков нарече Гриша Ганчев 'олигарх' и разкри, че вече е провел разговор с Васил Божков


Наско Сираков нарече Гриша Ганчев 'олигарх' и разкри, че вече е провел разговор с Васил Божков
Снимка: Levski.bg

13323 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков отговори на боса на ЦСКА Гриша Ганчев, който преди броени дни отрече с цветущ език възможността "червените" да са продали финала за Купата на България срещу "сините".

В интервю пред "Nova", Вълка каза, че е съгласен с твърденията на бизнесмена и поясни защо не се чувства обиден:

"Гриша Ганчев има право с това, което каза. Това никога не може да ме обиди. Той е един от олигарсите, но никога не може да купи Левски. Много трудно някой може да си представи, че мач Левски - ЦСКА може да бъде купен. През последните 40 години не съм си и представял, че това може да се случи. Никога не коментирам съперник и то такъв като ЦСКА. Гледам си в нашата градинка".

Наско Сираков коментира и слуховете, че ще ходи до Дубай, за да проведе разговор с Васил Божков и да се увери, че той няма да има никакви финансови претенции към "синия" клуб:

"Сигурен съм, че Левски ще бъде по-силен. До Дубай с жена ми обичаме да ходим на почивка, но няма да ходя, за да се виждам с Васил Божков. Безсмислена тема. С него говорихме преди два месеца. Той каза, че няма да си иска парите, никога. Ние обаче искаме всичко да бъде отписано, тъй като в момента пред рекламодатели и спонсори всички тези неща тежат", разкри собственикът на Левски и допълни:

"Не търся президент, но всеки ден търсим спонсори. Левски е атрактивен в момента. Има интерес. Ако се появи сериозен инвеститор и реша, че ще е полезно за клуба, ще се допитам до левскарите за мнение".

*Още новини за Левски четете в SPORTLIVE.BG!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички