Георги Петков за ЦСКА: Странни неща се случват в този голям клуб


Георги Петков за ЦСКА: Странни неща се случват в този голям клуб
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3240 0

Легендарният вратар на Славия Георги Петков изрази любопитно мнение за случващото се в един от грандовете у нас ЦСКА. Петков заяви, че се е случило "нещо странно" в клуба след зимната пауза, тъй като преди това тимът е изглеждал способен да се конкурира с хегемона Лудогорец.

Попитан в предаването "Код Спорт" по RING как вижда развитието на Левски и ЦСКА, Петков сподели следното: "При Левски с връщането на Станимир Стоилов беше ясно на всеки, че Левски няма да е в това положение, в което беше."

"Работил съм с г-н Стоилов, знам какво може. Бях убеден и хората са убедени, че той ще го направи това нещо, което се и случи. Благодарение на него половин България в момента са щастливи и се радват на тези успехи."

"А колкото до ЦСКА – странни неща се случват в този голям клуб. В първия полусезон загатнаха, че могат да спрат Лудогорец“най-накрая, но нещо се случи около зимната подготовка. Дали с футболисти, дали самата подготовка не е проведена, както трябва, но видяхме, че през втория полусезон ЦСКА не беше на себе си", заяви Петков.

Още новини за ЦСКА четете в SportLve.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички