На 108-ия рожден ден на Левски Наско Сираков отсече: Няма да има задкулисие (ВИДЕО)


На 108-ия рожден ден на Левски Наско Сираков отсече: Няма да има задкулисие (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

2230 0

Стотици фенове на Левски, заедно с ръководството на тима и ветераните, отбелязаха 108 години от създаването на клуба на Могилката в София, а Наско Сираков бе кратък в речта си, давайки официален старт на кампанията "Левски на Левскарите":

"В обръщението си (б.р. - от вчера) казах почти всичко, което ме вълнува. Ако имах 1000 ръце, щях да прегърна всички ви. Тук преди 108 години група ентусиасти създават най-великия клуб в България и не предполагат какво ще се случи. Поклон пред тях".

"Използвам случая да стартирам кампанията "Левски на Левскарите" с няколко думи. В България винаги по всички въпроси има различни мнения. С най-чисти намерения станах първия член с мисълта Левски да бъде управляван от феновете си. Колкото повече хора влязат, толкова по-добре. Това е премислено. Тук няма да има задкулисие. Ако на някой му мине през главата, че може да вземе акциите по някакъв нередовен начин, значи много малко ни познава", отсече мажоритарният собственик на Левски.

След това думата взе изпълнителният директор Иво Ивков:

"Честит празник на всички българи. Това е най-светлият празник лично за мен. Честит рожден ден, Левскари! Честитя и именния ден на моя баща – Кирил Ивков. Ти ме възпита в Левскарство - най-важното, което направи за мен. Иначе нямаше да устоя в тези тежки времена... Независимо какво ще стане, трябва да разберем, че ние и нашите фенове сме един истински колос. Поклон пред всички вас, които помогнахте на Левски да оцелее".

Старши треньорът Станимир Стоилов пък каза следното:

"Мина една трудна година за всички нас. Трябваше първо да се върне обединението между Левскарите, вярата в отбора и клуба и по-лесното - с общата помощ отборът да показва достойна игра и да бъде на нивото на историческия Левски. Всички заедно успяхме да дадем малко надежда и вяра на левскарите".

"Надявам се след основаването на сдружението да успеем и финансово, и спортно-технически да докараме Левски там, където трябва да бъде. С тази подкрепа, страстта и желанието, с което играят футболистите, можем да се представяме по-добре".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички