Мъри Стоилов размаха пръст на ръководството на Левски заради Роналдо


Мъри Стоилов размаха пръст на ръководството на Левски заради Роналдо
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4207 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов не скри разочарованието си, че клубът е разкрил конфиденциална информация около трансфера на новото попълнение Роналдо. "Сините" обявиха на клубния си сайт, че са платили първи транш в размер на 205 000 лева за Роналдо, осигурени от спонсора Palms Bet.

Огласяването на тази информация обаче очевидно не е била съгласувана с Мъри, който заяви, че има договор за конфиденциалност и не е желателно да се обявява публично. "Тези обявления и траншове не са много желателни, защото имаме договор за конфиденциалност", каза Мъри пред "Гонг".

"Сделката е по-сложна, защото има неща, които не искам да се коментират. Има сериозна клауза за конфиденциалност. Който го е изкарал това като информация, да си отговаря на въпросите", добави Стоилов.

"За такива играчи парите и комисионни се плащат. Ние даваме и процент на Баия. За трансферна сума не можем да говорим. Левски не е в състояние, в което може да прави големи разходи. Разходи от капацитета, в който си позволяваме в момента, са почти смешни за такива футболисти.

Имахме опция да изчакаме до декември, когато му изтича договора. След като намерихме вариант да платим нужното, за да го вземем сега, а не да стои до зимата без мачове, успяхме да осъществим този трансфер. Той стана с финансовата помощ на спонсора", каза още Мъри по темата.

Междувременно стана ясно какви премии ще получават футболистите на Левски при победа през новия сезон (подробности четете в линка).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички