Таван на заплатите в Левски, Наско Сираков тръгва на обиколка из страната


Таван на заплатите в Левски, Наско Сираков тръгва на обиколка из страната
Снимка: Официален сайт на Левски

1687 0

Левски ще въведе таван на заплатите от новия сезон. Максималното възнаграждение на футболистите ще бъде 10 хиляди лева. Това разкри притежателят на 35 процента от акциите на клуба Константин Папазов. Следващата седмица ще бъде проведена среща с футболистите, които ще бъдат уведомени за решението.

"Който не пожелае да преподпише контракта си, ще трябва да си търси нов отбор". Тити настоява именно той да води разговори с футболистите. За да стане това факт, в началото на следващата седмица Папазов трябва да даде отрицателен тест за COVID-19. Той бе заразен и в момента е под карантина.

Мажоритарният собственик Наско Сираков пък ще направи обиколка из страната през август. Задачата по време на посещението му в градове и села ще е да промотира нова кампания, твърди "Тема спорт". Тя ще е свързана с продажбата на членски карти. Планира се да стартира през месец септември. От "Герена" обаче още не са разкрили какъв членски внос ще трябва да плащат феновете.

По проекта вече работи човек, който предстои да бъде назначен за финансов директор в клуба. Това ще се случи още по време на Общото събрание на Левски утре. Номинацията е на Тръст "Синя България". Всичките тези ходове показват, че на "Герена" не очакват да се появят мастити спонсори, които да изсипят милиони и да стопят дълговете. 

Междувременно се появиха информации, че италински концерн ще съди Левски, ако не му бъде платена неустойка (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички