Кръстев преди 1,5 г.: Левски не ме вълнува, не бих играл за друг български тим


Кръстев преди 1,5 г.: Левски не ме вълнува, не бих играл за друг български тим
Снимка: LAP.bg

5576 0

Трансферът на Филип Кръстев в Левски е въпрос на часове и това бе потвърдено от мениджъра на футболиста Николай Жейнов (подробности тук). Този неочакван до скоро завой в кариерата на халфа накара Sportlive.bg да си припомни противоречиво негово изказване отпреди година и половина.

Тогава Кръстев, току-що трансфериран от Славия към Манчестър Сити, беше много емоционален и се зарече никога да не играе в друг български клуб, дори да получи оферта от Левски и ЦСКА.

"Благодарен съм на Славия. Родният ми клуб има страхотна политика със залагането на младите, виждате, че се дава шанс на собствени кадри. Занапред ще продължат да се случват подобни трансфери. Славия помага на футболистите да направят крачка напред и да играят голям футбол в Европа. ЦСКА, Левски и другите не ме вълнуват. Славист съм от дете. В България не бих играл за друг отбор", каза младият футболист през юли 2020 г.

Вероятно обаче многобройните протстъпвания и малкото игрово време в Камбуур (Кръстев записа само 3 мача в лигата и 2 за Купата) са накарали младежкия национал да преосмисли целите си. Вероятно той е наясно, че в Левски има големи шансове да играе редовно, защото клубът се раздели с Борислав Цонев и треньорът гласува доверие на млади български футболисти. А ето как преди година и половина Кръстев наказа бъдещия си отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички