Една от надеждите на Левски: Ники Михайлов постоянно ми дава съвети и ме успокоява


Една от надеждите на Левски: Ники Михайлов постоянно ми дава съвети и ме успокоява
Снимка: Оф. сайт на Левски

1937 0

17-годишният вратар на Левски Пламен Андреев даде интервю, в което говори за своята кариера. Той призна, че е изключително благодарен на капитана и титулярен страж на "сините" Николай Михайлов, тъй като му помага със съвет и различна гледна точка.

"Всичко е наред. Чувствам се сякаш съм на точното място в точното време. Работя постоянно за футболното и личностното му развитие, за да съм на нивото, на което се очаква да си в клуб като Левски. Имах известни трудности при адаптацията ми към първия отбор заради смяната на хората, с които съм работил в школата, но за около два месеца ги преодолях. Много ми помогна отношението на Славиша Стоянович и съотборниците ми. Чувствам се добре в съблекалнята.

Тренирам с първия отбор от една година. Изискванията не са се променили, те са еднакви за всички възрастови групи, аз и преди играх на „Герена“. Натоварването в школата на Левски през последните години е много високо и в това отношение не съм имал проблеми в първия отбор. В началото имаше леко напрежение в мен, но това беше по време на първия месец, докато бяхме на подготовка в Хърватия, после се отпуснах, защото ме приеха много добре в състава" - започна той пред dsport.

"Изключително съм благодарен на Ники Михайлов, който постоянно ми дава съвети на тренировките. Винаги се стреми да ме успокои и да ми придаде увереност, за да мога да покажа най-доброто от себе си. Същевременно ми дава различна гледна точка от моята" - допълни Андреев.

Тийнейджърът призна още, че любимият му вратар е легендата на Байерн Мюнхен и Германия Мануел Нойер. Андреев признава, че го е харесал на Световното първенство по футбол през 2014 година, когато се представи на висота и спечели трофея с Германия.

Съвсем скоро пък още един млад и перспективен български футболист ще премине при "сините". Агентът на Филип Кръстев призна, че трансферът му в Левски е готов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички