Нападнатият с нож фен на Левски остава в интензивното отделение


Нападнатият с нож фен на Левски остава в интензивното отделение
Снимка: levski.bg

3355 0

29-годишният привърженик на Левски, който бе намушкан с нож преди мача от Лигата на конференциите между Шкупи и Левски, остава в болница "Св. Наум Охридски" в Скопие.

Състоянието му е тежко, но стабилно

Той беше опериран и продължава да бъде в интензивно отделение, информира "bTV". Състоянието му е тежко, но стабилно.

В позиция до медиите дипломатите ни посочват, че раненият български гражданин е в стабилно, но тежко общо състояние и се възстановява след операция в болница в Скопие. Oт ведомството заявяват, че очакват от органите в Северна Македония ефективно разследване и правораздаване.

"За пореден път подчертаваме ключовото значение, което има предприемането на ефективни мерки за превенция на подобни прояви на агресия", пишат от Външно министерство.

Припомняме, че 21 "сини" привърженици бяха задържани от полицията в Скопие. А останалите фенове след мача с Шкупи събираха пари, за да може да се платят глобите и техните приятели да бъдат освободени. В крайна сметка именно това се случи в петък около обяд. Прокуратурата пък се самосезира за опит за убийство на български гражданин в Скопие заради случая с наръганото момче.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички