Найденов: Има пратка за "Герена" от Чери Баба, защо бе тази гавра със Синята идея?


Найденов: Има пратка за "Герена" от Чери Баба, защо бе тази гавра със Синята идея?
Снимка: efbet.novini.bg

1349 0

Единият от собствениците на "Efbet" - Цветомир Найденов, продължи гаврите си с бившия си съдружник - Васил Божков, в социалните мрежи. Темата, която "разисква" благодетелят на ЦСКА 1948, отново бе за акциите на Левски. Найденов съобщи, че "негов човек в DHL" му е потвърдил, че акциите на Божков са пристигнали в България, адресирани до офисите на "синия" клуб. Не става ясно колко е сериозно това съобщение и доколко е вярно. Ето какво написа бизнесменът:

"Моят човек от DHL току що ми се обади, имаме пратка за Герена от Чери Баба. И за какво Чери Баба си прави тази гавра със Синята идея почти месец?! Какво спечели? Нищо!

#бъдетеизлъгани

#набеденшахматист

#набеденматематик".

Както е известно, също в социалната мрежа Божков обяви, че е изпратил акциите си от Дубай към България, като ги е джиросал на новия им собственик. Той не посочи името на Наско Сираков като обект на джирото, но се очаква именно той да поеме контрола върху любимия си клуб, ако всичко с прехвърлянето на акциите е изрядно. А как Найденов се подигра със Сираков и Тити Папазов вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички