Най-после: Стана ясно защо Саво Милошевич не пое Левски при стиснати ръце със Сираков


Най-после: Стана ясно защо Саво Милошевич не пое Левски при стиснати ръце със Сираков
Снимка: Getty Images

21620 0

Още преди края на сезона в Първа лига усилено се спекулираше с името на новия треньор на Левски. Очакваше се това да е сърбинът Саво Милошевич, за когото родни медии писаха, че е договорил заплатата си на "Герена" и дори вече работи по летните трансфери.

Около баража на "сините" за Европа срещу Арда (Кърджали) се появи информация, че двете страни се разминават и Милошевич вече не е вариант за столичния клуб. Така и не се разбра защо се е стигнало до провал на преговорите, а впоследствие Левски назначи Николай Костов за нов наставник.

В Сърбия обаче се добраха до "истината" и обявиха, че зад проваленото назначение стоят "сините" фенове. Те са настояли пред собственика Наско Сираков да не ангажира сърбина, тъй като не са в добри отношения с феновете на Партизан, а 49-годишният треньор е легенда на "гробарите". Toй е играл за гранда от Белград и му е бил треньор неотдавна.

Разкритието е на "MaxBet Sport". Изданието съобщава, че Милошевич 2 пъти е идвал у нас и е бил приоритетен вариант на Сираков за нов треньор. Междувременно, Илиана Раева разясни дали Илия Груев е отказал да поеме Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички