Дясната ръка на Мъри - Саид Ибраимов, ще е спортен директор на Левски?


Дясната ръка на Мъри - Саид Ибраимов, ще е спортен директор на Левски?
Снимка: Lap.bg

6034 0

Дългогодишният помощник на Станимир Стоилов - Саид Ибраимов, ще заеме пост в Левски, но няма да е асистент на Николай Костов, каквато информация се появи. Бившата дясна ръка на Мъри ще стане спортен директор на "сините", твърди "България Днес".

Ибраимов бе част от екипа на Стоилов още по време на първия му престой на "Герена". Той бе главен скаут. След това работи с него в Литекс, Ботев (Пловдив) и казахстанския Астана. Той обаче отказа да бъде част от екипа на напусналия през април наставник, когато започна вторият му период в клуба през есента на 2021 година.

Саид продължи тогава работата си като помощник в казахстанския Тобол. Сега обаче е решил да се завърне в Левски в тази нова роля. Той ще е близо до отбора и понякога ще помага за тренировките. Негова ще е отговорността и за селекцията на тима.

Очаква се назначението на Ибраимов да бъде официално обявено в близките дни. Последният спортен директор на "Герена" беше Ивайло Петков. А ето част от принципите на Николай Костов във футбола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички