Илиана Раева с поредната истина за Левски, никой не е разговарял с Илия Груев


Илиана Раева с поредната истина за Левски, никой не е разговарял с Илия Груев
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

6593 0

Илиана Раева, която е много активна в социалните мрежи, отново взе отношение по една от горещите теми в Левски. А именно - треньорският пост при "сините". Във вторник от "Герена" обявиха, че новият наставник е Николай Костов, но преди това бяха спрягани няколко имена.

"Няма друг, който да е канен и да е отказал"

Едно от тях бе на Илия Груев, като имаше информация, че е отказал на Левски. Именно тази информация е опровергана от съпругата на Наско Сираков в една от групите със "сини" привърженици във Facebook. Тя е категорична, че само Костов е бил опция и "няма друг, който да е канен и да е отказал".

Припомняме, че за почти сигурен нов треньор бе обявен Саво Милошевич. Дори имаше и твърдения, че е бил в България за лични срещи с ръководството на столичани. В крайна сметка обаче изглежда, че двете страни са се разминали преди споразумението.

Ето и какво гласи въпросната публикация:


"Уважаеми Левскари,

за да се спре с лъжите и последвалите интерпретации, бих искала да ви споделя следното:

Не е имало никакви разговори с Илия Груев за треньор на “Левски”. Никой не е разговарял с него и не го е канил. Следва, че няма как той да е отказал на “Левски”. Една медия пусна тази лъжа, която беше преписана и от други.

Това е Истината.

Николай Костов е треньорът, който е бил поканен да води “Левски”.

Няма друг, който да е канен и да е отказал.

ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН!

С ЛЕВСКИ ДО КРАЯ!".

Друга информация от днешния ден пък гласи, че дясната ръка на Станимир Стоилов се завръща в Левски, но не като помощник на новия треньор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички