Наградиха Филип Кръстев, а той ентусиазира "сините" фенове с изказване за бъдещето си


Наградиха Филип Кръстев, а той ентусиазира "сините" фенове с изказване за бъдещето си
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1613 0

Новият футболист на Левски Филип Кръстев получи наградата за "Играч на 20-ия кръг" в Първа лига, след като вкара невероятен гол във вратата на Локомотив Пловдив на "Герена". 20-годишният офанзивен играч заяви, че не изключва да остане и по-дълго в "синия" клуб:

"Благодаря на треньорите, които са гласували за мен. Щастлив съм, че успях да започна добре с Левски и отборът да запише победа пред нашата публика. Мечтая да постигна всички възможни цели – да спечелим Купата на първо място, защото е много важно и да се класираме за Европа чрез първенството", заяви той след като бе удостоен с наградата и разкри следното:

"Моята мечта е да се докажа в Европа, да успея в силен европейски клуб. Чувствам се добре в Левски и не отписвам варианта да остана по-дълго".

"Присъединих се към отбора, докато бяха в Турция. Още от началото ме приеха много добре, подкрепата, която ми дават съотборниците и треньорите, ми помага страшно много. Мотивиран съм да се отплатя на хората в Левски, които вярват в мен", каза още младокът и заговори за разликите между футбола по света и у нас:

"Самата обстановка в другите държави е по-различна. Футболистите са по-натренирани от тези в България. Успях да взема динамиката и европейското темпо. Това е най-голямата промяна в играта ми. Укрепнах физически".

"Не мисля, че съм имал притеснения как ще ме приеме публиката. Ако давам всичко от себе си, публиката ще бъде доволна от това, което показвам", завърши Филип Кръстев. По-рано днес неговата тениска от мача срещу Локо Пловдив бе продадена на търг за 4-цифрена сума!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички