Силно критична "синя" легенда: Мъри е обединител и има т**ки


Силно критична "синя" легенда: Мъри е обединител и има т**ки

1680 0

Бившият защитник на Левски Илиан Стоянов-Коловати се изказа изненадващо позитивно за ситуацията в клуба. Изненадващо, тъй като той бе един от най-открояващите се критици на клуба

"Ако Станимир Стоилов не се беше върнал в Левски, нещата ставаха много страшни за клуба. В момента Мъри е обединител. Откакто дойде, без много пари сглоби приличен отбор. Стоилов си знае цената и има самочувствието", коментира Стоянов пред "България Днес".

"Гледах всички контроли през зимната подготовка и ми беше много приятно, че се налагат млади момчета. Трябваше да дойде човек, който има топки да направи това нещо. Левски се опитва да играе футбол и да се надиграва с другите. Най-важното е да се изгради стил на игра, което вече си личи", допълни той.

"Ако не бяха феновете в последните години, клуба нямаше да го има. С един-два добри спонсора и постъпленията от привържениците нещата ще се стабилизират. Най-важното нещо е да се изчистват лека-полека старите дългове. Оптимист съм за бъдещето на клуба. Със сигурностще си купя новата фланелка", допълни Коловати, който от години живее и работи в Япония. Ето за кой треньор на Левски Коловати каза, че е менте.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички