Над 22 хиляди са закупените билети за Левски - ЦСКА, "сините" фенове все още с голямо превъзходство


Над 22 хиляди са закупените билети за Левски - ЦСКА, "сините" фенове все още с голямо превъзходство
Снимка: Levski.bg

3857 0

Отборите на Левски и ЦСКА ще се радват на солидна подкрепа от своите фенове в дербито днес на Националния стадион "Васил Левски", което е от 18:45 часа. Срещата е с голям залог, като "червените" ще търсят задължителни три точки, за да имат шанс да вземат титлата.

Все още голямо превъзходство за "сините" фенове при закупените билети

Справка в портала за билети показва, че малко след 11 часа закупените билети са над 22 000. В секторите "А" и "Б" са настанени "сините" фенове като символични домакини, а във "В" и в "Г" - "червените". Още от вчера (6 юни) централната трибуна е разпродадена, а закупените билети за сектор "Б" са над 8 000. В продажба за феновете на Левски остават около 3 000, а над 14 000 са закупени, като в това число са и абонаментните карти.

Феновете на ЦСКА също се активизираха в последните часове, като са купили над 8 000 билета. В сектор "Г" е разпродаден половината капацитет, а във "В" са взети около 2 800 пропуска. Очакванията са, по традиция за българските мачове, в последните часове да се закупят още билети.

Отборът на Саша Илич не го устройва нищо друго, освен победа и да чака хикс или загуба от Лудогорец. Всички други варианти би означавало, че разградчани ще вземат 12-ата си поредна титла. Левски пък е на 4-ото място в класирането, като се надява на истинско чудо, за да се изкачи с още една позиция, която дава директна квота за Европа. За целта обаче съставът на Елин Топузаков трябва да грабне трите точки, а ЦСКА 1948 да загуби от Локомотив Пловдив

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички