Левски и ЦСКА с надъхващи постове към феновете преди дербито (СНИМКИ)


Левски и ЦСКА с надъхващи постове към феновете преди дербито (СНИМКИ)
Снимка: LAP.bg

1865 0

От Левски и ЦСКА използваха по традиция официалните си канали в социалните мрежи, за да изпратят кратки послания към феновете си. Двата отбора се изправят един срещу друг на Националния стадион "Васил Левски" от 18:45 часа в последния кръг от Първа лига.

Послания към феновете

"Всички заедно за Левски", написаха "сините", като припомниха откъде може да се купят билети за срещата. Освен това обявиха, че днес от 14 часа, мобилният магазин на клуба ще очаква всички привърженици на паркинга на Сектор "Б" на националния стадион "Васил Левски". От него всеки желаещ ще може да закупи артикули на любимия клуб, както и част от новата серия продукти от екипировката.

Малко след това и ЦСКА пусна публикация. Колаж на ликуващия "червен тим", придружен с надпис „Докрай“. Като текст в публикацията пък е добавен само часът на заключителния мач за сезона – 18:45.

Ако ЦСКА спечели довечера, а Лудогорец не си тръгне с 3-те точки от Варна, "червените" ще ликуват с титлата. Има вариант и ЦСКА, и Лудогорец да завършат с равни точки и така да бъде определен новия шампион на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички