Мъри Стоилов: Вървим по план с българското точкогонство, не и с играта


Мъри Стоилов: Вървим по план с българското точкогонство, не и с играта
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1496 0

Треньорът на Левски Станимир Стоилов беше доволен от резултата, но не достатъчно от играта на своя тим при победата над ЦСКА 1948 в 21-ви кръг на Първа лига. Той беше разочарован и от качеството на терена, на който бяха решили да играят домакините - този в Бистрица.

"От гледна точка на тежкия терен - заслужена победа за Левски. Трябва да играем обаче по-добре, с повече увереност и самочувствие и по-рано да решим двубоя. Притесненията ми бяха, че не можаха да дойдат всички фенове, които искаха. Щом те искат такъв футбол, на такъв терен, ние играхме на него", започна Стоилов пред "Диема спорт" след мача.

"Не можем да говорим за тактика и качество на футбол. Имаме стабилизиране в защита, но допускаме грешки в атака и в други елементи. Има дълъг път да извървим, докато почне да ми харесва играта ни. Когато играеш в блато, за качество на игра не можеш да говориш. Очаквам да играем по-добре, да трупаме спортна форма и да има повече динамика в нашата игра", продължи той.

"Всеки мач трябва да играем за победа, с най-добър състав и по-най-добър начин. Няма опасност да подценим Септември. Виждам една нервност в нашата игра, това ме притеснява. Моето желание е да контролираме повече случващото се на терена.

Няма страшно, че Кордоба няма да играе за Купата заради картони, ние имаме млади футболисти, и те могат да играят в такъв мач. Вървим по план от гледна точка на българското точкогонство. Към пододбряване в играта не, но като се подобрят терените, ще говорим и за това", завърши треньорът. Ето какво каза след мача колегата му Николай Киров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички