Давиде Мариани: Най-доброто ми представяне беше срещу Ботев Пловдив


Давиде Мариани: Най-доброто ми представяне беше срещу Ботев Пловдив
Снимка: Официален сайт на Левски

1856 0

Новото попълнение на Берое Давиде Мариани говори пред Diema Sport, след като подписа със старозагорския клуб. Швейцарският полузащитник се върна в спомените си и каза, че най-добрият му мач в България е бил срещу Ботев Пловдив.

Халфът попадна в групата на Берое за мача с Ботев и се очаква да дебютира именно срещу "канарчетата".

"Много съм благодарен и развълнуван, че съм тук. Хора от щаба на г-н Хубчев се свързаха с мен. Когато желанията на хора съвпадат 1+1 прави 2. Познавам Петър Хубчев много добре. Беше важно, че се връщам при познат треньор. Радвам се, че ми дава шанс да играя", започна Мариани.

"Никога съм имал проблеми с адаптацията, където и да съм играл. Знам, че някои неща са е променили в България. Аз също съм по-различен. Важно е да натрупам игрова практика, за да покажа най-добрата версия от себе си", продължи той.

"Целта е да печелим всяка среща, пък накрая ще видим къде сме. Ще атакуваме горните позиции и да стигнем най-далеч за купата. Искам да съм в най-добрата си форма, да вкарвам голове и да асистирам. Ще видим какво ще се случи".

"Едвам чакам да дойде първия мач. Треньорът ще реши дали да играя. Чувствам се добре. Първият му двубой в България беше срещу Ботев Пловдив, както и най-добрият ми двубой. Помня го добре, стадионът беше пълен, имаше хармония между фенове и отбор и това вероятно беше най-солидното ми представяне за Левски. Явно това е знак. Някои неща в живота са предварително предначертани. Ако спечелим, ще бъда много щастлив", завърши Мариани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички