Спокойствие в Левски: Платиха една от забавените две заплати на отбор и треньори


Спокойствие в Левски: Платиха една от забавените две заплати на отбор и треньори
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2677 0

Футболистите на Левски са получили декемврийските си заплати, съобщава "Тема спорт". Забавените възнаграждения са били изплатени на играчите преди гостуването на ЦСКА 1948. Така за отбора и треньорския щаб остава да получат само по една забавена заплата към този момент - януарската.

Единственото изключение тук е треньорът Станимир Стоилов. Той все още не е получавал пари от клуба, но по собствено желание. Мъри неведнъж заяви, че ще си вземе заработеното, когато финансово нещата на "Герена" се стабилизират финансово.

Ръководството на "сините" се надява скоро да влезе в релси със заплатите и повече да няма забавяния. От две седмици тече най-актуалната кампания на клуба - "Левски е вечен". Тя събра 450 000 лева, като озвучената ѝ цел беше да се съберат нужните пари за погасяване на вноската към НАП - около 150 000 лева.

Идеята е парите от "Левски е вечен" да отиват приоритетно за покриване на дълговете, застрашаващи лиценза на "сините" за следващия сезон. Засега не е съвсем ясно откъде са дошли парите за заплати, но по-важното е, че това ще внесе спокойствие у футболистите преди мача днес. Наскоро фенка на Левски дари 4-цифрена сума за любимия клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички