Мъри Стоилов след успеха над Хебър: Доказа се, че любовта е по-силна от разочарованието


Мъри Стоилов след успеха над Хебър: Доказа се, че любовта е по-силна от разочарованието
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1321 0

Станимир Стоилов коментира победата на своя Левски с 4:0 над Хебър (Пазарджик) в мач от 7-ч кръг на Първа лига. Мъри заяви, че е доволен, но за пореден път открои, че има какво още да се желае.

"Въпреки лошите десетина дни се доказа че любовта е по-силна от разочарованието, футболистите се постараха да зарадват привържениците и се радвам, че въпреки лошите условия успяхме да победим. Явно беше, че бяхме по-добри общо взето нямахме проблеми след първия гол", започна Стоилов.

"Доволен съм, има какво още да се желае, но се получи добре, че имах възможността да пусна в игра футболисти, които тренираха по-малко и бяха болни, за да наберат спортна форма. Успяхме да направим ротация, така че мачът от това естество се разви добре за нас".

"Нас не ни бърка с колко защитници играем, въпроса е да бележим с по-голямао самочувствие, трябва да се развиваме напред. Искам все повече и повече от моите футболисти, искам моите футболисти да тичат и да се борят и тичат постоянно на терена, работим над завършването на атаките", завърши специалистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ръководните лица в Левски се събират за съдбоносна среща.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички