Стоилов: Ще се съобразим изцяло с БФС и съперниците за отложените мачове


Стоилов: Ще се съобразим изцяло с БФС и съперниците за отложените мачове
Снимка: Levski.bg

2219 0

Треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели какво е настроението у тима повече от седмица след отпадането от евротурнирите. Той обяви и че клубът няма претенции кога да изиграе своите отложени заради Лига на конференциите мачове от първенството.

"Преживяхме трудни 10 дни. Опитахме да съхраним най-вече емоционално играчите. Надявам се на добра игра утре. Във футбола нямаш време за съзерцания, защото бързо идва следващият мач. Надявам се паузата да е помогнала на играчите да се отърсят. Те спечелиха любовта, заслужиха си я. Оттук нататък всеки мач за тях в първенството е финал", започна Стоилов на пресконференцията си преди мача с Хебър.

"В деня след отпадането от евротурнирите се обадих на Наско Караиванов, че сме готови, когато преценят от футболния съюз и нашите съперници, на които причинихме неудобство, да решат кога да играем мачовете. Няма да имаме претенции. Това важи и за Суперкупата. Ще се съобразим изцяло с футболния съюз и съперниците за отложените мачове", продължи той.

"Нямам притеснение от посещаемостта на феновете. Нормално е у тях да има разочарование. Любовта надделява над болката при левскарството. Само с подкрепа и пълни трибуни можем да вървим напред. Не виждам смисъл да ги призовавам. Те ще посетят стадиона. Когато е най-трудно, винаги са на стадиона. Отборът е загубил 1 или 2 мача за последните 8-9 месеца и може би още 1-2 без значение", допълни треньорът. 

"Всички, които бяха контузени, са възстановени. Не преливаме от много играчи. Ако има добри оферти, ще продаваме. За момента няма оферта, която да задоволява клуба. Играчите трябва да мислят за играта си на терена. Не е лесно да детронираш някого. Нужно е да играем на високо ниво всеки мач. За мен е важно моят отбор да играе на максимум всеки мач. Постигане на постоянство в играта е най-трудно", завърши Стоилов. По-рано феновете получиха добра новина за любимците си. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички