Бразилският Роналдо излезе 205 000 лева на Левски, засега


Бразилският Роналдо излезе 205 000 лева на Левски, засега
Снимка: Levski.bg

5587 0

В ранните часове на 16 юни Левски обяви, че е подписал договор с трето ново попълнение - бразилеца Роналдо Сезар Соареш Дос Сантос.

Сега, с публикация в своя официален сайт, "сините" разкриха, че са платили 205 000 лева на бившия му клуб Баия, а парите са дошли от главния спонсор - Palms Bet.

*Интересно е да се отбележи, че тази сума е упомената като "първи транш", но от написаното не става ясно колко още такива ще има и на каква стойност!

Ето какво гласи публикацията:

"Генералният спонсор на "ПФК Левски" - Palms Bet пое всички разходи около сделката за бразилския нападател Роналдо. Това стана посредством компанията РС Консулт, която е от групата фирми към Palms Bet и има договор за управление с клуба.

Контрактът за Роналдо вече е финализиран и първият транш от 205 000 лв. по сделката е преведен.

"Показаните отлични резултати, както и невероятният нюх към успешни футболисти на старши треньора Станимир Стоилов категорично ни убедиха, че трябва да подадем ръка и този път. Затова решихме да помогнем, като осигурим финансирането на сделката за Роналдо", обясни Лъчезар Петров, изпълнителен директор на Телематик Интерактив България АД, който държи марката на дигиталната платформа Palms Bet.

Според него, по този начин ще се помогне клуба да задържи и доразвие отличните резултати, които постигна до момента.

Роналдо идва от бразилския тим Баия, който миналия сезон се състезаваше в местната Серия А, където офанзивният футболист изигра 16 мача".

Вижте още: В Гърция се чудят: Кога и къде ще се играе първият мач между Левски и ПАОК?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички