В Левски ще взимат премия по 1000 лева на човек при победа през следващия сезон


В Левски ще взимат премия по 1000 лева на човек при победа през следващия сезон
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3123 0

Финансовата стабилност в Левски ще се усети и през новия сезон в Първа Лига. Клубът ще има възможността да плаща премии на играчите си, които обаче няма да бъдат индексирани. Съответните премии ще бъдат отделни от бонусите, които фигурират в персоналните договори на някои от футболистите като брой отбелязани голове и участия в Европа.

Премията на човек ще е по хиляда лева за всеки от тима на Станимир Стоилов при победа, без значение от съперника и дали „сините“ са домакини или не, съобщава „Тема Спорт“. 500 лева ще получават резервите, които са влезли като смяна, а останалите, които не са използвани от треньора, ще прибират по 200 лева за това, че са били в разширения състав.

След спечелената Купа на България, „сините“ футболисти получиха доста премии, които са били извън регламентираните стимули. Голяма сума бе получена от спонсора на турнира „Sesame“, а с финансови инжекции се включиха генералният спонсор на клуба „Palms Bet“, както и партньорите от „Еврохолд“.

Твърде вероятно е, дори и при отстраняване на противник в Лигата на конференциите, футболистите на Левски отново да получат допълнителни възнаграждения.

Вижте още: Какво спира новите попълнения за Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички