Новият футболист в Левски Анте Блажевич: Няма нужда от допълнителна мотивация срещу ПАОК


Новият футболист в Левски Анте Блажевич: Няма нужда от допълнителна мотивация срещу ПАОК
Снимка: Levski.bg

2443 0

Един от тримата нови футболисти на "Герена" - Анте Блажевич, даде интервю пред клубната телевизия "Левски ТВ", в което говори за обстановката на подготвителния лагер в Боровец, за адаптацията си към отбора и за предстоящия мач срещу ПАОК в Лигата на конференциите.

"Ако говорим за отбора, момчетата ме приеха много добре. Бързо се адаптирах към начина на работа, към тренировките и към изискванията на треньора. Що се отнася до съотборниците ми - много добри момчета и страхотни футболисти. Атмосферата е много добра и съм доволен засега".

"От седем - осем дни сме на Боровец. Условията са феноменални - хотел, храна, терените са подготвени много добре. Имаме много добри условия да се подготвим добре за предстоящия сезон", заяви десния краен бранител.

"От първия ден се сближих най-много с Бари и Келиан. Всеки ден се опознавам все повече и с останалите момчета. Не мога да кажа, че с някой съм по-близък". Попов също ми помага много. С треньора се работи на много високо ниво, много професионално. Интензитетът на тренировките е много висок. Трябва да даваш 100% от себе си в заниманията. Когато се почива - почиваме, но когато трябва да се работи - работим. Сериозна е дисциплината що се отнася до треньора".

"Свиквам по малко. Нямах тренировъчен процес 20 дена и сега ми е малко тежко. Но по малко наваксвам. Целите са наистина високи. Трябва да се адаптираме към това и нито за минута да не се отпускаме", допълни още 26-годишният хърватин и след това каза няколко думи за мачовете с ПАОК:

"Жребият не бе много благосклонен към нас. Падна ни се най-тежкият противник, който можеше да ни се падне от всички възможни. Но от друга страна срещу такъв съперник няма нужда от допълнителна мотивация. Можеш да играеш такъв мач един или два пъти, така че няма нужда от мотивация".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички