Мъри посочи на какво ЦСКА е нямал отговор в дербито срещу Левски


Мъри посочи на какво ЦСКА е нямал отговор в дербито срещу Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2854 0

Наставникът на Левски Станимир Стоилов коментира победата над ЦСКА с 2:0 като домакин в дербито от 11-ия кръг в Първа лига. Мъри смята, че победата е напълно заслужена, защото "сините" са били по-добрият отбор през целия мач. Според Стоилов ЦСКА не е успял да отговори по никакъв начин на скоростта на Левски в атака.

"Според мен Левски направи всичко, за да спечели мача. През цялото време бяхме по-добрият отбор. Напълно заслужена победа с оглед на ситуациите, които създадохме през първото полувреме. Футболистите се стараха много, опитахме да пресираме високо, да играем агресивно, но липсваше завършващия пас и удар", започна Мъри.

"Това са ни играчите, момчетата се стараят много, имат желание. Показват хъс, желание, което се харесва от публиката. Отмененият гол и гредата за ЦСКА? И двата момента бяха повече заради индивидуално изпълнение. Имали сме и слаби мачове, но винаги Левски е бил горд на терена.

Във футбола е важно да печелиш и първа, и втора топка. ЦСКА не успя по никакъв начин да отговори на нашата скорост в атака. Доставихме радост на левскарите. Те преживяха два незаслужено загубени мачове с дузпи. Сонко Сундберг е още далеч от завръщане.

Винаги е добре, когато печелиш Вечното дерби. Доста години Левски загуби преимуществото си в това дерби, сега сме призвани полека-лека да се върнем. Никога не съм искал нещо специално за себе си - исках да върнем Левски там, където му е мястото, да върнем трофеите.

На терена нищо не може да се скрие. Там Левски е спасен. Но Левски все още има огромни проблеми за решаване от финансово естество", завърши Станимир Стоилов.

ДЕРБИТО ЛЕВСКИ - ЦСКА В СНИМКИ (ГАЛЕРИЯ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички