Саша Илич се поклони на Левски и попиля от критики играчите на ЦСКА


Саша Илич се поклони на Левски и попиля от критики играчите на ЦСКА
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

9379 0

Наставникът на ЦСКА Саша Илич поздрави Левски за "заслужената победа" в дербито между двата тима, като отчете, че "сините" са имали повече желание и мотивация за успеха. Тъкмо в тази посока бяха критиките на Илич, който смята, че играчите му не са показали достатъчно желание и цялостно са играли на много ниско ниво.

"Първо искам да честитя на отбора на Левски за заслужената победа. В подобни дербита този отбор, който влезе с повече желание и мотивация, има повече предимство. Защо при нас нямаше такова желание и мотивация? Наистина не знам...

Цяла седмица казвам на играчите, че трябва да играем много агресивно, че това е специфичен мач. Не започнахме добре мача. През второто полувреме се възползваха от нашите грешки и когато допуснеш гол, става много трудно, защото съперникът има подкрепата на публиката.

Направихме много грешки в защита днес и говорим за целия отбор. Всеки един играч трябва да бъде на максимума си в подобни мачове, ако искаш да спечелиш. Сега е добре за нашия отбор, че има почивка за националните отбори, за да се възстановим от днешната загуба.

Отмененият гол? Разбира се, че ти трябва и късмет. Можеше и да няма засада при първия гол, тогава можехме да имаме шансове да спечелим. Отново искам да кажа, че ЦСКА днес не беше на нужното ниво. Този мач ми показа много лично на мен като треньор. Има много неща, които трябва да подобрим. Така е във футбола. Днес изгубихме, просто трябва да се върнем на победния път", завърши Илич.

ДЕРБИТО ЛЕВСКИ - ЦСКА В СНИМКИ (ГАЛЕРИЯ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички