Много лоши новини за Левски преди реванша с Хайдук


Много лоши новини за Левски преди реванша с Хайдук
Снимка: Levski.bg

2753 0

Левски има много тежка задача в Лига Европа, след като има да наваксва "чист" гол пасив срещу Хайдук Сплит. Двата отбора се изправят пред празните трибуни на стадион "Георги Аспарухов", а задачата на "сините" се усложни още повече, след като стана ясно, че Давид Яблонски ще пропусне срещата.

Централният защитник е получил мускулна травма по време на тренировка на 26-кратните шампиони, като това ще го извади от игра до средата на август. Това означава, че дори при класиране в следващия кръг, Николай Митов едва ли ще може да го използва поне в първата среща.

Това е много сериозен проблем за Левски, тъй като отборът и без това не се представя задоволително в защита. Единственият друг типичен централен бранител е Димитър Пиргов - виновникът за загубата с 1:0 от Хайдук.

По всяка верноятност Георги Ангелов ще започне на мястото на Яблонски, тъй като Левски така и не привлякоха добър централен защитник, въпреки че взеха цели 10 нови футболисти. Под въпрос за срещата е и Антонио Вутов, който все още не е възстановен от раната на крака си, която го мъчи в последните 2-3 седмици.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички