Мишо Вълчев за Левски: Нищо не се променя, задава се най-лошото - фалит


Мишо Вълчев за Левски: Нищо не се променя, задава се най-лошото - фалит
Снимка: Официален сайт на Левски

1183 0

Бившият нападател на Левски, както и двукратен шампион и двукратен носител на Купата на България със "сините" - Мишо Вълчев, говори за състоянието в отбора. Според него, нищо не се променя и отборът върви към фалит. Той е очаквал Наско Сираков да има човек с финансови възможности зад себе си, когато е поел ангажимента.

"Отначало си мислех, че след като Сираков идва, има някой зад гърба си, защото е ясно, че той няма лични пари да издържа Левски. Времето обаче минава и нищо не се случва. Това ме навежда на мисълта, че се задава най-лошото - фалит, както стана с ЦСКА. Може някой да е обещавал неща на Наско, но явно се е отметнал от думите си. Вижда се, че не може да се продължава да се разчита само на феновете.

И те да вземат клуба - няма да направят нищо. Този вариант беше пробван в Пловдив. Там запалянковците взеха отбора и издържаха само месец-два. Вярно, че сега е пандемия и трудно се намират пари, но трябва да се направи нещо, да се търсят варианти. Вижда се, че феновете се отръпват, защото само дават пари, а не получават нищо като игра на отбора. Да си кажем честно - с такива кърпежи от 200-300 лева не месец нищо не се оправя" - започна Вълчев пред "Меридиан мач".

"Хубаво е, че отложиха старта на първенството и по този начин ръководството получи още време, но не е ясно как ще го използва. Трябва да се намери сериозен спонсор иначе ... Трета и Четвърта дивизия. не виждам и как ще продадат футболисти с това представяне на терена. Спекулира се, че от "Герена" искат по 2-3 милиона на играч, а то няма кой да даде толкова за целия отбор" - сподели още той.

Междувременно, Левски представи новия си спонсор и даде повече подробности за споразумението.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички