Мило Борисов обясни за НАП и Ел Джамили и отсече: Не бягам от диалог с феновете на Левски!


Мило Борисов обясни за НАП и Ел Джамили и отсече: Не бягам от диалог с феновете на Левски!
Снимка: Официален сайт на Левски

4840 0

Мажоритарният собственик на "Palms bet" - Мило Борисов, заяви, че е поканил фенове на Левски на среща, на която да бъдат коментирани въпросите, които се задават от "синята" общност.

Припомняме, че във вчерашния 26-и юни клубът честити рождения ден на Борисов с публикация в официалния си сайт, а този ход разгневи част от привържениците на отбора, като впоследствие в интернет "изтече" телефонният номер на боса на компанията, която е генерален спонсор на 26-кратните шампиони на България...

Мило Борисов обясни, че е получил много обаждания и съобщения - повечето от които са били положителни, но не скри, че е имало и критични такива:

"Повечето бяха положителни, но имаше и критични, затова поканих някои от феновете на среща, за да коментираме въпросите, които задават. Не бягам от диалог с привържениците и бих се радвал на среща с тях. Виждам, че имат много въпроси лично към мен и с удоволствие ще отговоря, стига това да е в моите компетенции като краен собственик на генералния спонсор на ПФК "Левски", каза Борисов, цитиран от "Gol.bg".

Собственикът на "Palms bet" допълни, че скоро от Левски ще излезе официално съобщение, с точни цифри, за това как клубът обслужва задълженията си към НАП:

"Тук е мястото да изкажа благодарност на ръководството на "Левски", че за първи път от 2020 година дългът към НАП намалява и скоро ще има официално съобщение от ПФК "Левски" с точни цифри за първото полугодие на 2023 година".

Продължавайки темата за разговорите с феновете, Мило Борисов разкри и как е помогнал за привличането на Джевад Ел Джамили:

"Имаше въпроси и затова дали подпомагаме клуба за нови трансфери. Искам да отбележа, че чрез Фондация "Спорт в България", на която аз и сестра ми Роси МакКий сме учредители, през месеците април и май на текущата година направихме целеви дарения от общо 180 000 лева, с които ПФК "Левски" заплати трансфера на Джевад Ел Джамили. Надяваме се, че този млад футболист тепърва ще покаже качества и ще допълни сполучливо селекцията в клуба".

"Има и много други въпроси, на които с удоволствие ще отговоря на открита среща с привържениците на ПФК "Левски"", завърши мажоритарният собственик на "Palms bet".

*Четете всички последни новини около Левски в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички