Левски се надява да си осигури важен договор в идните дни


Левски се надява да си осигури важен договор в идните дни
Снимка: Levski.bg

8302 0

Левски е близо до нов важен договор за клуба, който е свързан с телевизионни права. "Сините" водят преговори с кандидатите, които искат да предават пряко контролите, които са планирани по време на лагера в Правец.

Важен договор за "сините"

До този момент те са 3, пише "Мач Телеграф". В петък "сините" ще се изправят срещу Етър, след това на 4 юли срещат Марица. Четири дни по-късно е уговорен мач с гранда от Кипър – АПОЕЛ. Не е изключено да има и още един мач. Така се случи и с Пирин. Двубоят с „орлетата“ обаче бе излъчен единствено по клубните канали, след като нямаше време да се преговаря за евентуалното негово излъчване на някоя от родните телевизии.

Всички играчи вече са на линия

Днес на "Герена" се очаква да се присъединят и националите. Това са Пламен Андреев, Андриан Краев, Патрик-Габриел Галчев, Илиян Стефанов и Марин Петков. Те получиха правото да почиват по-дълго, след като бяха ангажирани с квалификациите с Литва (1:1) и Сърбия (1:1). По-късно те ще се присъединят към останалите за тренировката в 17,00 часа. След нея „сините“ ще се отправят към Правец, където ще премине основната част от лятната им подготовка. Междувременно пък три родни клуба имат сериозен интерес към юноша на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички