Ръководство, щаб, играчи, служители: Всички в Левски с пожелание за Мило Борисов


Ръководство, щаб, играчи, служители: Всички в Левски с пожелание за Мило Борисов
Снимка: Официален сайт на Левски

2014 0

От Левски излязоха със специално съобщение в официалния сайт на клуба, както и в каналите му в социалните мрежи. То е посветено на Мило Борисов - собственик на генералния спонсор на Левски. Борисов става на 61 години.

Ръководството, треньорският щаб, футболистите и служителите на "сините" отправиха пожелания към рожденика, които бяха "здраве, дълголетите, успехи във всички бизнес начинания и много щастливи мигове с любимия отбор". 

Направи впечатление, че самата публикация от страниата на Левски в социалната мрежа Facebook е с ограничени коментари и не всеки фен може да се включи в честитките.

Ето и цялото съобщение от клуба без редакторска намеса:

"Днес Мило Борисов, краен собственик на генералния спонсор на „ПФК Левски“ Palms Bet, празнува своя 61-ви рожден ден.

Той е създател на група компании с офиси и дистрибутори в над 10 държави, които управлява вече над 20 години и посредством Palms Bet помогна в точния момент и продължава да подкрепя, да дава спокойствие и сигурност на „ПФК Левски“ във всяко отношение.

Ръководството, треньорския щаб, футболистите и служителите на „ПФК Левски“ му пожелават здраве, дълголетие, успехи във всички бизнес начинания и много щастливи мигове с любимия отбор" - написаха "сините".

Вижте и анализа на SportLive за най-актуалната тема в клуба -"Храни Левски, да се мае": Феновете ли са "златната кокошка" за клуба"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички