Миланов: Срещу Хамрун ни липсваше такъв като Попето


Миланов: Срещу Хамрун ни липсваше такъв като Попето
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

1755 0

Един от най-опитните играчи на Левски Георги Миланов бе избран за "Играч на мача" след шампионатната победа над Хебър с 4:0 от седмия кръг на българския шампионат. Той коментира случващото се в клуба в последно време:

"Беше много тежък мач в първите 30 минути. Срещу такива отбори е така, но след първия гол нещата се наредиха. Нормално е да има униние, но след първия гол взехме нещата в наши ръце", подчерта Миланов.

"Подкрепата я усещаме отдавна. Днес се видя колко близо до нас са нашите фенове. На мен ми е още по-тежко, защото не можах да играя срещу Хамрун. На всеки му е тежко, но мисля, че ни предстоят по-добри дни", коментира той относно подкрепата на "сините" привърженици след грешната стъпка в Лигата на конференциите.

Той коментира и съперника в днешния мач: "Подхождаме с респект срещу всички. Всички отбори дават всичко от себе си срещу нас, още повече като видят публиката ни, но днес показахме, че сме по-класния отбор и заслужено спечелихме. Предстои ни мач за Суперкупата, това е чудесна възможност за още един трофей".

Миланов разкри, че очаква трудно гостуване на Ботев Враца: "Очаквам тежък двубой. Теренът там винаги е по-тежък от очакваното. Ще се подготвим и съм сигурен, че ще спечелим и този мач".

"Казах на Ивелин, че го чакам, и когато той ми подаде, ще вкарам гол. Той е фантастичен футболист, като именно такъв ни липсваше срещу Хамрун – опитът", завърши Миланов относно комбинацията с Попов за четвъртия гол в срещата.

Ето как се разви победата над Хебър!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички