Михайлов: Радвам се, че на третия път се разбрах с Левски


Михайлов: Радвам се, че на третия път се разбрах с Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

2995 0

Вратарят Ники Михайлов даде първото си интервю пред клубната телевизия на Левски, след като подписа с отбора до края на сезона. Стражът заяви, че е щастлив, че се завръща на "Герена" и обясни как се е стигнало до трансфера.

"Щастлив съм, на няколко пъти водих разговори - и с предишното, и с настоящото ръководство на Левски. Радвам се, че на третия път успяхме да се разберем. Искам да благодаря на г-н Русев и на цялото ръководство за поканата. С удоволствие я приех, много бързо се разбрахме. Чувствам се много добре тук, както винаги съм се чувствал", заяви Михайлов. 

"Нямам търпение да се завърна след 12 години в чужбина отново да тренирам със "синия" отбор. Секторът е различен, иначе всичко си е същото. Феновете са си тук. Просто липсват отличията - купите през последните 10 години. Надявам се от новия полусезон да сме близо до челното място и ,разбира се, на Левски му приляга да се бори за всичко.

СТОЯНОВИЧ СЛЕДИ НАБЕЛЯЗАН ОТ СЛОВЕНСКОТО ПЪРВЕНСТВО

Има един добър отбор, с отличен специалист. Сега има затруднения, но мисля, че всичко ще се изчисти. Познаваме се с Божката от 15 години. Не е моя работа да коментирам вратарите. Не е правилно да се обвиняват само вратарите. Видяхме, че и в дефанзвен план се допускат грешки. Конкуренцията е здравославна. Аз съм тук по покана на ръководството, за да помогна с каквото мога.  Групата е добра. Познавам се и с част от чужденците. Играл съм с Кабрал. Говорих с някои от тях, познавам и Горанов, видях се и с Костов, докато беше с националния отбор. Групата е добра, чужденците също, може би , трябва само малко повече себераздаване, стимул, борба и резултатът ще дойде", допълни още юношата на "сините".

"Разбрали сме се с треньорите и докторите, направили сме програма и работя по нея. С всеки изминал ден се чувствам все по-добре, все пак не съм играл от 2 май. Доста време мина, тренирах индивидуално, но това не е същото, като да работиш с треньор на вратарите в отбор. Мисля, че в рамките на две седмици до 20 дни ще бъда в оптимална форма, това е таргетът. Нека видим как ще се развият нещата ден по ден, седмица по седмица и ще преценим как ще се случат нещата. Договорът ми е до края на сезона", сподели Михайлов. 

Повече подробности за трансфера на Ники Михайлов - вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички