Марин Петков призова Левски да не се отпуска и каза няколко думи за Станимир Стоилов


Марин Петков призова Левски да не се отпуска и каза няколко думи за Станимир Стоилов
Снимка: Фейсбук страница на Левски

2234 0

След като изигра своя мач №100 със синия екип, 20-годишният офанзивен футболист на Левски - Марин Петков, даде интервю за предаването "Арена спорт" по "БНТ".

"Опитвам се да бъда постоянен, имам да свърша много работа. Кота 100 не трябва да ме задоволява, а да искам още и още", започна младокът.

Марин Петков

"Всеки футболист претърпява възходяща, задържаща и низходяща линия. Това е нормално. Лично аз не съм променил нищо, всичко е едно и също при мен. Надявам се възходящата линия да продължи. Когато побеждаваме енергията на публиката е различна. Всеки иска да види как Левски побеждава".

"Надявам се да не се отпускаме"

Петков се разписа и в двата официални мача на Левски от началото на 2024-та година, но бе категоричен, че отборът не трябва да се отпуска:

"Мисля, че се представихме добре в тези два двубоя, но това не трябва да ни задоволява. Имаме върху какво да работим. Надявам се да не се отпускаме само защото сме спечелили два мача".

ОЩЕ: "Не беше нарочно": Безумие или хитрина, за да се "подмаже" на Левски?

След продажбата на Уелтън Марин бе този, който бе пратен на левия фланг, а сега заяви, че тази роля не му тежи:

Марин Петков

"Не ми тежи. Надявам се да бъда здрав и да давам максимума от себе си. Всеки мач излизам на терена да показвам най-доброто, на което съм способен. Надявам се тепърва хубавите дни за мен и за отбора да предстоят. На фланга се чувствам най-добре. Не съм играл само като вратар и централен защитник. Това е плюс за мен. Смяната на позицията ми е допълнителен опит, който в бъдеще ще бъде ценен".

ОЩЕ: Двама от Левски взеха награди на 1-ви март, Евертон Бала не притеснява Марин Петков (ВИДЕО)

Марин Петков каза няколко думи и за раздялата със Станимир Стоилов, уточнявайки, че не той е човекът, който трябва да говори по темата:

"Той помогна много за развитието на младите в отбора. Всички фенове на Левски обичат Мъри, но не трябва аз да коментирам темата. Сега си имаме друг треньор и да се фокусираме. Левски никога не трябва да бъде отписван, но не трябва и да летим в облаците и да се отпускаме след две победи".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Искаме да бием Левски, за Купата на България сме на 3 мача от трофея"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички