"Не беше нарочно": Безумие или хитрина, за да се "подмаже" на Левски?


"Не беше нарочно": Безумие или хитрина, за да се "подмаже" на Левски?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

13431 0

Стигна се до доста любопитен случай по време на един от сблъсъците от българската Първа лига през уикенда. Става въпрос за дуела между Крумовград и Локомотив Пловдив, завършил при 3:1 за новака и дебютант в родния елит.

В него бе замесен голмайсторът на отбора Алекс Колев, който през зимния трансферен прозорец бе желан от Левски, а самият играч не крие желанието си да бъде част от "сините". До сделка обаче не се стигна.

Следващият двубой за Крумовград е именно срещу столичани, но нападателят няма да може да вземе участие. При 3:0 за неговия тим, в първата минута от добавеното време срещу Локомотив Пловдив, той си изкара жълт картон заради реакция към съдията.

Още: Разкритие от Бразилия: Левски взима доста повече пари за Дарлан от обявените

Алекс Колев няма да играе срещу Левски

Алекс Колев е аут за Левски

Това бе петото му официално предупреждение и той е аут за дуела с Левски. Все пак след срещата Колев бе категоричен, че това не е било нарочно и че със сигурност би искал да играе пред пълния "Георги Аспарухов", както и че се е извинил на тима си.

"Знам какво ще се изговори и ще се изпише за този мой жълт картон, който ми е пети и ще бъда наказан да не играя в един мач. При моментния резултат (3:0) се ядосах на съдията, който отсъди няколко поредни фала за Локомотив. В емоцията ми изглупях и си изкарах много глупав картон, с което ще ощетя отбора.

Извиних се на треньора и съотборниците ми. Кой би се лишил от възможността да играе срещу Левски пред пълните трибуни на "Георги Аспарухов"? Аз не бих го направил нарочно" - сподели той пред dsport.  Въпреки че не се сдоби с Колев, Левски се подсили с "двойник на Уелтън" (ВИДЕО).

Трансферната зима: Левски пожертва звезди, но чупи рекорд, ЦСКА "пусна" почти цял отбор, а Лудогорец изненада

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички