Двама от Левски взеха награди на 1-ви март, Евертон Бала не притеснява Марин Петков (ВИДЕО)


Двама от Левски взеха награди на 1-ви март, Евертон Бала не притеснява Марин Петков (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2099 0

Двама футболисти на Левски получиха награди в днешния 1-ви март (петък) - Марин Петков за "Играч №1" на 22-рия кръг (вкара гол във вратата на Арда Кърджали) и Джавад Ел Джемили за "Играч №1" на 14-ия кръг (вкара единствения гол във вратата на Черно море).

"Първо искам да благодаря на моите съотборници. Щастлив съм, че получавам тази награда. Продължаваме напред и се надявам, че ще вкарам и още голове за тима", заяви Ел Джемили.

"Честита Баба Марта първо! Благодаря на всички, които са гласували за мен. Благодаря на съотборниците ми и на треньорския щаб за гласуваното доверие. Надявам се да продължаваме така, защото когато всеки взима своите индивидуални награди, това означава, че и отборът върви добре", пък бяха встъпителните думи на Петков.

ОЩЕ: Левски с голяма новина за "Георги Аспарухов": Направена е важна крачка за нов стадион!

"Бяха продадени важни за отбора играчи, но аз мисля, че това няма да ни попречи да нагодим тактиката си към новите футболисти. Може би феновете не очакваха, че ще продължим да побеждаваме, но ние го направихме и ще продължим да го правим и в бъдеще", добави Джавад.

Джавад Ел Джемили

"И аз мисля по същия начин. Да, продадохме важни играчи, но ние сме отбор, който разполага с футболисти, които да ги заместят и всеки един трябва да бъде готов във всеки един момент да получи своя шанс и да го грабне. Лесен мач няма. Ако не излезеш на 100% готов, всеки "лесен" мач може да се превърне в труден. Смятам, че ние сме отборът, който играе най-приятния за окото футбол и ако сме на 100% - можем да победим всеки", допълни Марин.

Целта пред Левски - място в Европа

"Мисля, че ще имаме достатъчно сили да победим нашите съперници и да постигнем нашата цел - място в Европа. Всеки може да говори каквото си иска, но ние знаем собствените си възможности и знаем какво можем да направим", каза още Ел Джемили.

ОЩЕ: Бивш футболист на Левски похвали Николай Костов и Карлос Охене, коментира и казуса "Андриан Краев"

"Както каза и Джавад - нашата цел е да се класираме за Европа и вече според моментната форма на отбора, според мен можем да се борим и за нещо повече. Трябва да продължим да играем по този начин и да се опитаме да достигнем и тях (б.р. - ЦСКА, Черно море и Лудогорец), защото не са много точки", изтъкна Петков.

Марин Петков

Евертон Бала не притеснява Марин Петков

След това той бе запитан дали го притеснява фактът, че Левски взе бразилец, който играе на неговия пост: "Конкуренцията е хубаво нещо. Нямам проблем, че са взели нов футболист на моята позиция. Аз си давам всичко от себе си и се надявам да продължа така".

"Хебър е един от солидните отбори в първенството, имат и много добър треньор. Не трябва да има място за каквото и да е подценяване, защото ни отстраниха за Купата и сега е един добър момент да им го върнем. Имаме нужда всеки мач да се развиваме и да печелим максимален брой точки", обясни Марин Петков на въпрос за предстоящото гостуване на Хебър Пазарджик от 23-тия кръг на Първа лига (4-ти март, 17:30 часа).

ВИЖТЕ ОЩЕ - Новият бразилец в Левски - Евертон Бала, е "двойник" на Уелтън (ВИДЕО)

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички