"Искаме да бием Левски, за Купата на България сме на 3 мача от трофея"


"Искаме да бием Левски, за Купата на България сме на 3 мача от трофея"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2666 0

Определено изненадата в турнира за Купата на България до този момент е Хебър Пазарджик. Отборът се класира за полуфиналите, а по пътя се справи и с Левски. Следващите дуели са срещу Лудогорец, след като това отреди жребият.

До мачовете има време, но вълнението в отбора е голямо. Това призна и отдаденият от ЦСКА под наем в Хебър Марк-Емилио Папазов. Нападателят не скри, че в главите на играчите в отбора вече се прокрадва идеята за мечтан финал в състезанието.

В Хебър вярват, че могат да спечелят Купата на България

Марк-Емилио Папазов се изказа със самочувствие за Хебър

"Всички сме много радостни от този полуфинал. За нас е чест да сме на тази фаза. Ще се борим за победа и финал. Нормално е в главите ни да се промъква идеята за трофей. Ние вярваме в собствените си възможности. В съблекалнята си говорим, че сме на три мача от трофея. Нищо не се знае и мисля, че може да се превърнем в сериозна изненада за Купата на България.

Още: Любо Пенев се издразни на въпрос, а след това отговори интересно за Левски

Всички ще се радваме, ако това се случи. Останалите 3 отбора са много сериозни, с качествени играчи. Лудогорец и ЦСКА са основните фаворити, но в никакъв случай не бива да се подценява Ботев Пловдив. За Купата всичко се случва. Точно в този турнир ние можем да покажем, че можем да се борим с грандовете и да ги побеждаваме" - започна той пред "Мач Телеграф".

И докато мачовете ще се състоят чак след средата на април, то след часове за "гробарите" има сблъсък с Левски в Първа лига. И за него обаче Марк-Емилио Папазов се изказа със самочувствие, като целта е само една - победа.

"Искаме бием и излизаме за трите точки. Взехме две поредни победи, които бяха много важни. Сега излизаме у дома срещу "сините" и единственото, за което мислим, са трите точки. Важно е да играем като отбор и да покажем добър колектив. Независимо срещу кой отбор се изправяме, аз съм на мнение, че можем да победим" - завърши той.

С основна заслуга за подвизите на клуба е старши треньорът Любослав Пенев, чиято работа с тима е впечатляваща. Той обаче държи строго на дисциплината - дори и за Левски Любо Пенев остава безпощаден и държи на урок, който дава.

Още: 2 отменени гола не повлияха на Хебър и "гробарите" ще играят първи полуфинал за Купата на България (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички