Люпко: Не трябва да губим мача с ЦСКА, ако искаме да изпълним целта и да станем шампиони


Люпко: Не трябва да губим мача с ЦСКА, ако искаме да изпълним целта и да станем шампиони

809 0

"Мачът с ЦСКА е нашата дипломна работа, нашият голям изпит – и за футболистите, и за нас треньорите, за всички", сподели треньорът на "Левски" Люпко Петрович. Двата тима се изправят едн срещу друг в събота от 16:30 часа на Националния стадион "Васил Левски".

"Досега всичко вървеше както трябва, и за да постигнем целта си да станем шампиони, то не трябва да губим мача с ЦСКА. Тогава ще се увеличат и нашите шансове за титлата. Победа в това дерби ще вдигне нагоре и психологически нашите играчи и във всеки следващ мач после те ще влизат като на война, а не просто да излизат за поредния мач. За това е толкова важна тази среща с ЦСКА и как ще излезем от нея", сподели още сърбинът пред Диема Спорт.

"Сините" фенове припомниха становището на УЕФА: ЦСКА-София е преименуваният Литекс

Относно това, че е работил в Литекс при сегашния благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев, наставникът заяви:"Аз съм професионален треньор и там където работя давам цялото си сърце и душа моят отбор да спечели. Работил съм в Литекс с Гриша Ганчев, в ЦСКА не съм работил с него. Но два пъти преди това съм бил в Левски и заедно сме постигнали добри резултати. И след Цървена звезда именно Левски е най-голямата ми любов. И аз ще бъда най-щастливият човек, ако Левски спечели този мач!"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички