Люпко призна сблъсъка с ЦСКА за дерби: Левски ще прекъсне негативната серия от 6 загуби


Люпко призна сблъсъка с ЦСКА за дерби: Левски ще прекъсне негативната серия от 6 загуби

880 0

Треньорът на Левски Люпко Петрович призна, че в събота "сините" ще се изправят срещу ЦСКА, срещу който ще се опитат да спрат негативната серия.  Това му изказване може да ядоса феновете на клуба, които дебело подчертаха, че за тях това е мач срещу преименуваният отбор на Литекс. От ръководството също поддържат тази теза. 

"Ясно е, че в едно дерби не може да има фаворит. Така е и в Сърбия – много пъти съм бил част от мача Звезда - Партизан. И преди, когато съм работил в Левски съм излизал много пъти срещу ЦСКА. Успех в едно такова дерби ще има отборът, който влезе с по-добра нагласа в него, който желае повече победата и има повече късмет. Не може да има фаворит.

Йовов: Вечно дерби? Не, първа среща между "Левски" и ЦСКА–София

Мисля, че моите играчи, че Левски ще изиграе един голям мач и че ще прекъсне негативната серия от 6 поредни загуби от ЦСКА. Ако успеем да победим – за мен и за футболистите това ще е един изключителен стимул да продължим напред, тогава мисля, че ще заиграем още по-добре в бъдеще, ще се самоопознаем още по-добре. И ще направим всичко по силите си в събота да спечелим!", заяви наставникът пред Diema Sport.

Люпко сподели, че е доволен от свършената работа до този момент, но заяви, че не разбира нападките от някои журналисти, визирайки спекулациите за неговата смеяна с Мъри Стоилов. "Не зная какво още можем да направим, за да не понасяме удари от журналистите, да нямаме досег с тях. В България има малко на брой журналисти, които имат знания по чисто футболните въпроси, които коментират футболната работа на треньорите и на играчите. За повечето важното е да се търси сензацията, да се оплюе някого, да се смачка – важното е да се продава вестника и по този начин се пишат статиите".

"Много ми се иска с една победа над ЦСКА да зарадваме нашите фенове, които са най-добрите в България и на Балканите заедно с феновете на Цървена звезда и на Олимпиакос - наравно с тях са и привържениците на Левски!", сподели Люпко Петрович.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички