Люпко наясно със състава за ЦСКА


Люпко наясно със състава за ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1362 0

Контролата срещу Галатасарай бе добра за Люпко Петрович - в отсъствието на доста от титулярите си той успя да даде шанс за изява на футболисти, които по-рядко попадат сред единайсеторката.

При загубата с 0:2 от турския гранд сериозна заявка за място в състава срещу ЦСКА можеха да дадат неколцина футболисти - халфът Мехди Бурабия, крилата Хеан Деса и Галин Иванов, както и централният нападател Илиян Мицански. Никой от тях обаче не загатна, че може да накара Петрович да преосмисли избора си на титуляри за сблъсъка с армейците.

Ас на Левски иска на Мондиал 2018, но къде се бута сред тези звезди?!

Двубоят е в събота, 15 октомври, от 16:30 часа на националния стадион "Васил Левски". В последните кръгове от шампионата Петрович залага на почти една и съща единайсеторка - на върха на атаката е Бабатунде Аденижи, а по крилата Франсис Нар и Антонио Аниете. Така ще е и през уикенда. Дилемата пред сръбския специалист за останалите в тима ще е само една.

Тя е свързана с Божидар Краев -младокът е тормозен от контузия. Пиргов, Александър Александров и Георги Костадинов се завърнат здрави след днешната световна квалификация с Швеция, то те ще излязат срещу армейците. Защитното каре ще бъде допълнено от Сашо Александров и Веселин Минев, а около Костадинов 6 полузащитата ще са Роман Прохазка и Джереми де Ноойер, пише "Тема спорт".

Хеан Деса, който е остър футболист, ще остане в ролята на жокер. Същото важи и за бившите национали Галин Иванов и Илиян Мицански.

 

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички