Люпко за слуховете и Мъри: Това са пълни глупости


Люпко за слуховете и Мъри: Това са пълни глупости

1289 0

„Това е една приятелска среща. Резултатът с Галатасарай не е значим сега. Той беше наистина важен преди 15 години. Играхме за влизане в Шампионската Лига и за съжаление не успяхме", обясни старши треньорът на Левски Люпко Петрович преди приятелската среща с турския гранд днес следобед от 19:00 часа.

"За мен е важно да видя състоянието на футболистите, които по- малко играха досега. Говоря за Генев, Лукин, Галин Иванов, Мицански, Деса. Искам да разбера доколко мога да разчитам на тях в официалните мачове. Мисля, че повечето ще играят цял мач. Имам 13 човека група. Освен тези, които са във Франция, няма да мога да използвам и малките като Ивайло Найденов и Георги Янев, които също заминаха на лагери със своите национални отбори. Така че на пейката ще имам 3-4 или 5 много млади момчета, които не са готови за мач с Галатасарай. Затова много от тези, които ще започнат, ще играят цял мач", уточни Люпко Петрович пред „Меридиан Мач".

Топузаков към феновете: Нека срещу Галатасарай подгреем за ЦСКА

Сърбинът призна, че не е наясно със съставът, с който Галатарасай ще дойде в София, а само знае, че водят група от 25 човека. Той отказа да коментира темата за селекцията и назначението на Георги Чиликов, а за честите спекулации, че ще бъде сменен през зимата със Станимир Стоилов, бе кратък и ясен: "Това са пълни глупости! Някои ваши колеги си измислят и си пишат някакви неща просто така. Това мога да кажа по въпроса".

Люпко до последно няма да знае дали може да разчита на трима от основните си футболисти в халфовата линия. С болежки в последните дни са Джереми де Ноойер, Антонио Аниете и Божидар Краев. Първият дори отказа повиквателна за националния отбор на Кюрасао, за да се възстанови навреме за мача с ЦСКА-София идната събота. Божидар Краев пък почти сигурно няма да бъде рискувай, след като дори се завърна от лагера на младежкия национален отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички