Ас на Левски иска на Мондиал 2018, но къде се бута сред тези звезди?!


Ас на Левски иска на Мондиал 2018, но къде се бута сред тези звезди?!
Снимка: Официален сайт на Левски

1388 0

Асът на Левски Бабатунде Адениджи наскоро си призна в интервю, че с удоволствие би носил фланелката на националния отбор на Нигерия по време на световните квалификации.

МОЖЕ ЛИ ТОЗИ ЛЕВСКАР ДА КЛАСИРА СТРАНАТА СИ НА МОНДИАЛ 2018?

Голмайсторът на "сините" дори обеща, че ако получи шанс, ще класира " страната си на Мондиал 2018 в Русия. За съжаление на Тунде обаче, той едва ли ще се дореди скоро до водеща позиция в авангарда на Нигерия.

Причината е, че там се подвизават две от младите звезди на английската Висша лига - Келечи Ихеначо от Манчестър Сити и Алекс Айоби от Арсенал. И двамата са титуляри за клубовете си, за които е излишно да се подчертава, че са грандове в Англия, а и и двамата се разписаха за победата с 2:1 над Замбия в световните квалификации.

ЛЕВСКИ ХВАНА ОКОТО, ЗАЩОТО БЕ РАЗВИНТЕН ОТ 14-ГОДИШЕН МАГЬОСНИК

Благодарение на тях Нигерия е лидер във временното класиране на Група В от третата фаза на пресявките в зона "Африка" - 20 отбора са разпределени в пет групи, от които само победителите се класират за Мондиала в Русия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички