Люпко Петрович: Ще се потрудим, за да не ни изненада Дунав


Люпко Петрович: Ще се потрудим, за да не ни изненада Дунав
Снимка: БГНЕС

1039 0

Старши треньорът на Левски Люпко Петрович сподели преди мача с Дунав, че отборът заслужава уважение, а позицията им в класирането говори достатъчно за представянето им. Двубоят между лидера в Първа лига "Левски" и втория Дунав е в неделя от 17:45 часа на "Герена".

"Аз никога не съм спокоен преди мач. Във футбола всеки може да те победи, ако не влезеш правилно в мача. Дунав е отбор за уважение. След първите осем кръга самата им позиция говори достатъчно. Имат добри футболисти, които ние познаваме добре. Качествата им не са лоши, а резултатите на Дунав не са случайни. Този отбор е достоен за уважение. Ще се потрудим, за да не ни изненадат по никакъв начин и да ги победим", заяви Петрович пред Дарик радио.

Защо прякорът на Адениджи е "Тигъра"?

Сърбинът отправи и призив към публиката да дойде на стадиона и отново да подкрепи любимия си тим. Той допълни, че новото попълнение на "сините" Илиян Мицански все още не е възстановен.

"За съжаление, Мицански още не е готов. Така се получава с футболистите, които не са направили подготовка, или са закъснели за нея. Такива примери са Мицански, Галин Иванов и Хеан Деса. Те са форсирани и не са готови, а когато футболист не е готов, не може да играе както умее“, каза наставникът.

Относно битката в Първа лига, той добави: "Не знам, а и не размишлявам дали играта ще бъде честна в първенството. Не знам дали борбата ще е честна, дали ще е така, или пък иначе? Аз подготвям отбора и играем от мач за мач. Не можем да си правим някакво друго планиране или програмиране. Играем мач за мач и ще видим къде ще се намираме".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички