"Лудостта на разярените фенове на Левски" - в РСМ показаха ново ВИДЕО на сблъсъците с полицията


"Лудостта на разярените фенове на Левски" - в РСМ показаха ново ВИДЕО на сблъсъците с полицията
Снимка: Levski.bg

21853 0

Все още продължават страстите около двубоя между Левски и Шкупи, в който "сините" победи с 2:0 в Скопие. Продължават обаче да се обсъждат проблемите, които "сините" фенове имаха както с полицията, така и местни граждани.

В Сeверна Македония публикуваха видео от социалните мрежи, на което се виждат сблъсъците между фенове и полицаи. Припомняме, че 19 наши сънародоници бяха арестувани преди двубоя и ги освободиха в петък на обяд.

В РСМ описаха "лудостта" на феновете на Левски

"В социалните мрежи в българските фенски среди е публикувано ново видео, показващо лудостта на феновете на Левски преди мача с Шкупи на Градския стадион в Скопие. На видеото се вижда как разярени български фенове хвърлят всичко, което им попадне по македонската полиция", пише изданието "sporтm.mk".

От всички инциденти най-сериозно пострада 29-годишен мъж, който бе нападнат с нож и все още се намира в болница в Скопие. В позиция до медиите дипломатите ни посочват, че раненият български гражданин е в стабилно, но тежко общо състояние и се възстановява след операцията. Oт ведомството заявяват, че очакват от органите в Северна Македония ефективно разследване и правораздаване. Българската прокуратура вече се самосезира за опит за убийство на български гражданин в Скопие

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички